Even voorstellen

Hi,
Ja wat ga je dan vertellen....
Ik ben Madelon, moeder van 2 zoons van 8 & 10 jaar, en partner van Robin.
Doordeweeks ben ik alleen met mijn zoons, mijn partner vaart en is alleen de weekenden thuis.
De opvoeding/verzorging/huishouden enz. komt daarom op mij neer. In het weekend is het altijd feest als papa weer thuis is.

Hoe made(by)lon ontstond?
Altijd ben ik al een creatieveling geweest, het meest gelukkig maak je me met creatief bezig zijn.
Toen ik zwanger was van ons 2e zoontje, wilde ik graag zelf items voor hem maken zoals deken,aankleedhoes badcape enz. Toen ik ze af had, wilde een vriendinnetje die ook zwanger was ook wel een aantal items. Daarop volgende kwamen er steeds meer geintresseerden. En daarmee is het gaan lopen. Na wat aansporing van vriendlief/familie en vrienden de sprong gewaagd door een eigen bedrijfje te beginnen.  Mijn baan bij de kinderopvang opgezegd toen het 'te druk'werd in de shop wat ik eerst alleen deed via social media om 2018 opende ik de webshop!
Een droom kwam uit, en alle puzzelstukjes vielen op hun plaats...dit was het! Dit is wat ik altijd wilde!

Inmiddels is Madebylon een groeiend bedrijf, en wat altijd zal blijven ontwikkelen. Daar haal ik als eigenaresse veel energie uit, ontwerpen & creeeren. Het atelier is gevestigd bij huis waardoor ik bereikbaar ben voor mijn zoons, maar wel fulltime kan werken. Of kan bijschieten als de Mama even nodig is. We hebben met elkaar een mooie balans gevonden doordeweeks. En kiezen er daarom ook voor om in de weekenden de focus te leggen op het gezin. 
We blijven groeien, en zitten nog vol ideeen. We kunnen inmiddels ook van we spreken omdat alleen alles doen/maken niet meer mogelijk is.

Waarom doe je dit?
Een perfecte combinatie waarin ik mn creativiteit kwijt kan, mijn eigen tijd kan indelen en  een eigen shop.
Het werk vind ik zo leuk door het contact, en een hele kleine bijdragen kunnen leveren aan zoiets bijzonders als een baby (krijgen).  Adviseren en helpen doe ik graag.
Niks is mooier als ik dan fototjes ontvang met de items en zon klein hummeltje. Dan krijg ik kippenvel, en zolang ik dat nog heb weet ik dat ik het mooiste,leukste en juiste beroep/baan heb!
-x-

© 2018 - 2024 Madebylon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel